Hippisch Advies

Op basis van onze voorliefde voor paarden en het feit dat we een mooie geschiedenis op wedstrijdgebied hebben is hierdoor onze interesse m.b.t onderstaande onderwerpen door de jaren heen op basis van ervaring uitgegroeid tot één van onze favoriete advies onderwerpen.

Hippische verzekeringen verwijzen naar verzekeringsproducten die specifiek gericht zijn op de paardenhouderij, paardensport, hobbymatig gebruik van het paard of hippische beroepen. Deze verzekeringen kunnen verschillende aspecten van het houden, berijden, behandelen of verzorgen van paarden dekken, enkele voorbeelden hieronder weergegeven.

Paardenverzekering

Dit type verzekering beschermt tegen verlies, diefstal, ziekte of letsel van het paard. Het kan ook dekking bieden voor medische kosten en chirurgische ingrepen voor het paard.

Aansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekering dekt schade en letsel veroorzaakt door het paard aan derden of eigendommen van derden. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn als het paard iemand trapt of schade aan eigendommen veroorzaakt.

Inkomstenderving verzekering

Als paarden een bron van inkomsten zijn, kan deze verzekering dekking bieden voor verlies van inkomsten als gevolg van letsel of ziekte van het paard.

Transportverzekering

Deze verzekering dekt schade of verlies van het paard tijdens transport, zoals bijvoorbeeld tijdens het vervoer naar een wedstrijd of naar een andere locatie.

Het is belangrijk dat eigenaren van paarden zich bewust zijn van de risico’s die komen kijken bij het houden van paarden en dat zij zich hiertegen kunnen beschermen met passende hippische verzekeringen. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat voor uw specifieke hippische onderneming of het verzekeren van uw eigen paard. Wij helpen u graag met het beheersen van uw risico’s en het afstemmen van de juiste verzekeringen voor u en uw bedrijf. Met onze ervaring en expertise in de hippische sector kunnen wij u voorzien van passend advies en begeleiding. Grootschalig of kleinschalig, wij staan voor u klaar om u te ondersteunen met al uw vragen en verzekeringsbehoeften.
×