Organisatie

Uw leven,
uw verzekering,
onze expertise.

Wij adviseren, bemiddelen en ondersteunen u bij de moeilijke keuzes als het gaat om verzekeringen. De kern van onze dienstverlening is het ontzorgen van onze klant en het aanbieden van sluitend advies. U kunt zich in Nederland tegen veel risico’s verzekeren. Welk product past bij uw situatie en uw wensen? Maar welke verzekeringen heeft u echt nodig? Hoe snel wordt de schade afgewikkeld? En betaalt u niet te veel?

Verzekeren is maatwerk. Want risico’s verschillen van gezin tot gezin en iedereen heeft zijn eigen specifieke wensen.

Tijdens ons bezoek of telefonische inventarisatie proberen wij u zo goed mogelijk te adviseren en attenderen op die risico’s die u als gezin, persoon, of zakelijke klant loopt.

Onze werkwijze

Onafhankelijk en deskundig verzekeringsadvies

Wij zijn (de 3de generatie Peters in Verzekeringen) hierdoor hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van zakelijke en particuliere schade- en zorgverzekeringen. Je mag van ons dan ook verwachten dat wij de markt goed kennen en de ontwikkelingen op de voet volgen. Of je nu particulier bent, een eenmanszaak hebt of verantwoordelijk bent voor een onderneming met werknemers. Wij helpen u graag met een afgewogen advies. Ons advies is objectief en gebaseerd op uw specifieke situatie. Nu én met oog op de toekomst. Wij nemen u de zorg voor uw verzekeringen graag uit handen, zodat u zorgeloos verder kunt.

Wij doen meer dan adviseren en bemiddelen. Onze meerwaarde zit hem ook in een zorgeloze en snelle schadeafwikkeling. Verzekeraars kunnen soms bureaucratisch en zakelijk te werk gaan. Laat het daarom aan ons over om de schadeafhandeling te bespoedigen. Wij nemen de administratie en de correspondentie graag voor onze rekening. Zo bent u verlost van de rompslomp en de stress.

Persoonlijk contact, snelle service, kennis van zaken en goede bereikbaarheid ook buiten kantoortijden! Wij streven naar een integere, respectvolle en langdurige relatie met u als klant.

Persoonlijke benadering

Misschien bezoekt u vergelijkingssites als u een verzekering zoekt. Dat kan handig zijn, want ze geven u een beeld van uw mogelijkheden en van de premies. Maar bedenk wel dat vergelijkingssites machines zijn die uw persoonlijke verzekeringsbehoefte niet kennen en niet kunnen invullen. Als uw adviseur doen wij hetzelfde als de vergelijkingssites, maar beter, vollediger en vooral persoonlijker. Wij kennen uw specifieke situatie en kunnen u daarom gericht adviseren. Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij uw belang centraal staat.
×